Wassen & vouwen

IVY wast met uiterste zorgvuldigheid uw wasgoed. Onder wasgoed wordt verstaan: kleding, dekbedden, kussens, gordijnen, lakens en dekbedovertrekken.

24 uur na ophaaltijd is de bezorging gratis!

Heeft u specifieke wensen, dan kunt u dat aangeven op het bestelformulier onder “Speciale instructies”. Het sorteren van uw was is niet nodig. Graag wel kwetsbare en nieuwe items in een aparte tas, zodat wij daar extra op kunnen letten. En alle items zoals sleutels, pennen e.d. uit uw zakken halen.

Stomen

Haasten voor de stomerij op een kantoordag, is niet nodig. Uw pak of andere items kunnen voor het werk, op uw werk of na het werk worden opgehaald. Wat u het beste uitkomt. IVY is open van 06.00 - 22.00 uur.

48 uur na ophaaltijd is de bezorging gratis!

Stomen is een chemische reiniging van kleding. Deze chemische reiniging wordt vakkundig door ons en in samenwerking met professionele partners uitgevoerd.

Strijken

Slaapt u graag in een bed met strak uitziende lakens? Dan kunnen wij daarvoor zorgen. Beddengoed doen wij graag!

IVY helpt u ook graag met het strijken van uw kleding. Schone overhemden kunnen vanaf 8 stuks worden opgehaald en ongewassen vanaf 6 stuks. U krijgt uw overhemden, naar eigen voorkeur, op hanger of gevouwen terug.

Repareren

Wilt u iets laten stomen of strijken en er ontbreekt een knoop op een overhemd of jas, geen probleem! Kleine defecten kunnen direct worden hersteld. Ook naden en gaten kunnen worden gerepareerd en ritsen kunnen worden vervangen.

IVY werkt samen met ervaren en professionele kleermakers.

Waar kan uw was worden opgehaald?

  • Thuis
  • Kantoor
  • Hotel
Bestel online

Openingstijden

ma t/m do06.00 - 22.00 uur
vr06.00 - 20.00 uur
za09.00 - 20.00 uur

IVY is 1ste en 2de kerstdag gesloten. 27, 28 en 29 december zijn er geen bestellingen mogelijk tussen 06:00 – 09:00 uur. 30 december t/m 6 januari zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen!

Geen eigen waszak?

Koop dan een IVY waszak voor €8,-. De IVY waszak wordt bij elke bestelling gewassen, zodat je schone kleding in een schone waszak mee terug gaat.

€ 8,-