Hotel

IVY kan u dagelijks van dienst zijn of op oproep. Bijvoorbeeld u heeft een gast aan de balie op vrijdagavond en hij wilt zijn pak laten stomen, dan is dat bij IVY snel geregeld. U kunt ons op ieder moment van de dag bellen of mailen. ’s Ochtends vroeg tot ‘s avonds zijn wij er voor u en uw gast.

B&B

Ieder gast wordt gelukkig van een verblijfplaats met schoon beddengoed en handdoeken. IVY wast, strijkt en mangelt linnengoed schoon en strak. Verhuurt u 2 huizen of meerdere, we kunnen u de service bieden die u nodig heeft.

Cruise/Zeevaart

Heeft uw schip ad hoc een wasserette nodig voor het linnengoed van uw passagiers, dan kunnen wij u snel van dienst zijn. IVY kan binnen korte tijd het linnengoed van uw schip verzorgen, zodat u weer op tijd kan vertrekken naar uw volgende bestemming.

Spa/Sauna

Schone handdoeken voor uw spa of sauna zijn van essentieel belang in uw establishment. Wij kunnen de handdoeken vouwen in ieder vorm dat u wenst. En wij kunnen halen en bezorgen rondom de bezoektijden van uw gasten.

Horeca

Heeft u een restaurant of een café; de uitstraling van uw personeel en de linnen op de tafels zijn uw visitekaartje. IVY is meerdere horecazaken van dienst, want we weten raad met vettige kleding, we houden koksbuizen zo lang mogelijk wit en onze leveringen zijn altijd op tijd.

Kantoor

Heeft u kantoor altijd een tekort aan schone handdoeken? Als u aangeeft hoeveel werknemers er bij u in dienst zijn en hoe vaak u wilt dat de handdoeken worden aangevuld of verwisseld dan doen wij u een gepast aanbod.

We zijn u graag van dienst!

Je zit niet vast aan een contract. Wij zijn snel, flexibel en altijd op tijd. En we houden rekening met uw specifieke wensen.

Offerte aanvragen

Vragen?

Bel 020 4220337 of mail sales@ivy-amsterdam.nl.

Openingstijden

ma t/m do06.00 - 22.00 uur
vr06.00 - 20.00 uur
za09.00 - 20.00 uur

IVY is 1ste en 2de kerstdag gesloten. 27, 28 en 29 december zijn er geen bestellingen mogelijk tussen 06:00 – 09:00 uur. 30 december t/m 6 januari zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen!